Uw pand is een kostbaar bezit

Uw bedrijfspand, gebouw of woning is een kostbaar bezit. De waarde van uw onroerend goed wilt u vanzelfsprekend behouden. Bovendien worden steeds hogere eisen gesteld aan het woon- en werkklimaat.

Regelmatig onderhoud is dan een eerste vereiste voor:

  • Het verlengen van de levensduur van uw onroerend goed
  • Behouden en verhogen van de waarde van uw onroerend goed
  • Vergroten van uw wooncomfort
  • Verfraaien van de uitstraling

Energiebesparende beglazing

Het leveren en plaatsen van beglazing is onderdeel van ons brede dienstenpakket. We adviseren vooral dubbel glas, hoogrendementsbeglazing en HR++ beglazing. Deze beglazing isoleert uitstekend, vergroot het comfort en u bespaart flink op de energiekosten. Het is goed om te weten dat u al kunt besparen zonder uw kozijnen te moeten vervangen.

Naast het traditionele isolerende glas leveren en plaatsen wij ook monumentaal isolerende beglazing om historische panden duurzaam aan te passen aan hedendaagse eisen en wensen. De producten zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Deze variëren natuurlijk in uitstraling, dikte, zonwering, geluidsisolatie en doorbraakbeveiliging.


“De in slechte staat verkerende monumentale voorgevel van de Nassauschool aan de Graaf Adolfstraat is geheel gerenoveerd. Met de nodige houtrotreparaties, het vervangen van de bovenramen en vervanging van alle beglazing door monumentenglas ziet de voorgevel er weer als nieuw uit”

Gerwin Kedde, Syplon bouwmanagement & huisvestingsadvies

Duurzame oplossingen

Schildersbedrijf Van der Maar is inzetbaar voor zowel het binnen- als het buitenwerk. We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke producten. Of het nu gaat om schilderen, behangen, decoratieve wandafwerking of het plakken van glasvlies.

Voor buitenschilderwerk bent u, bij ons, uiteraard verzekerd van schilderwerk met een goede bescherming tegen weersinvloeden. We adviseren u graag over bijvoorbeeld kleurstelling en behandelingen.

Vragen of advies nodig?

Heeft u vragen of advies nodig over uw onderhoud of schilderwerk. Of wilt u een offerte opvragen? Vraag vrijblijvend een advies bij ons aan via 050 - 549 41 71 of via onderstaand formulier.

Vragen of advies nodig?
  • ?