Herkennen en behandelen

Hoe houtrot te herstellen is? Dat is vooraf moeilijk te zeggen. Het is afhankelijk van de houtsoort en hoever het houtrot is doorgedrongen. Schakel daarom al bij de kleinste twijfel Schildersbedrijf van der Maar in. Een nauwkeurige inspectie kan u later veel onnodige kosten besparen. En bovendien: het herkennen en behandelen van houtrot vereist een geoefend oog en specialistische vakkennis.

Helder plan van aanpak

We beginnen met het inventariseren van de kwaliteit van de houten elementen van uw woning of gebouw. Onze bevindingen vormen het uitgangspunt voor een helder plan van aanpak. Variërend van een eenvoudige herstelprocedure tot het volledig vervangen van houten onderdelen. Niet onbelangrijk: door goed schilderwerk en regelmatig onderhoud wordt de kans op houtrot aanzienlijk verkleind. Ook daarover adviseren wij u graag.

Vragen of advies nodig?

Heeft u vragen of advies nodig over het herstellen van houtrot? Of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Vraag dan advies bij ons aan via 050 - 549 41 71 of via onderstaand formulier.

Vragen of advies nodig?
  • ?