Van kleine tot grote volumes

We hebben alles in huis om opdrachtgevers te verzekeren van hoogstaand industrieel spuitwerk. Van het gronden van kozijnen voor woningbouwverenigingen en aannemers, tot het spuiten van meubelen en interieurs voor particulieren en interieurbouwers. Logischerwijs beschikt Schildersbedrijf van der Maar over een meer dan complete en geavanceerde spuitcabine met droogruimte. De productie kan hier variëren van kleine tot grote volumes.

Vragen of advies nodig?

Heeft u vragen of advies nodig over uw onderhoud of schilderwerk. Of wilt u een offerte opvragen? Vraag vrijblijvend een advies aan via 050 - 549 41 71 of via onderstaand formulier.

Vragen of advies nodig?
  • ?

Optimaal en verantwoord resultaat

Ons beleid is erop gericht om te zorgen voor de best denkbare werkomstandigheden voor onze werknemers. Elk gezondheidsrisico wordt uitgesloten. De spuiterij voldoet dan ook in zijn geheel aan alle Europese voorschriften ondermeer door het gebruik van een uitgekiend afzuig- en ventilatiesysteem. In combinatie met de juiste producten bieden we hiermee de garantie voor een optimaal en een verantwoord resultaat.